Street art in de hippe wijk Getsemani

Tijdens het reizen is fotograferen voor velen een passie. De wijk Getsemani in Cartagena mag je dan zeker niet overslaan! Je vindt hier echt prachtige street art verspreid door de hele wijk. Je kijkt hier echt je ogen uit! Wandel door de mooie straatjes, doe een drankje op de Plaza de la Trinidad of waag je aan een dansje in de populaire club Havana. Kortom zet Getsemani zeker op je to-visit lijstje als je naar Cartagena gaat!

Lees meer »

Tips voor overnachten in Cartagena

Cartagena is een gezellige badplaats. Het oude centrum bestaat uit drie verschillende delen, El Centro, Ls Ciudad Vieja (San Diego) en het mooie Getsimani. Daarnaast heb je buiten het oude centrum ook nog Bocagrande, een moderne wijk aan het strand waar je de grotere luxere hotels vindt en de grotere winkelketens. Cartagena heeft voor ieder wat wils te bieden! Benieuwd naar leuke aanraders voor overnachten in deze Colombiaanse badplaats? Lees dan hieronder verder:

Lees meer »

Leuke aanraders voor je verblijf in Cartagena

Cartagena is een geweldige stad! Warm, kleurrijk en levendig. Het oude ommuurde centrum van Cartagena is een gezellige wirwar van straatjes waar je volop kunt winkelen, een drankje kunt doen in een van de aanwezige barretjes of lekker uit eten kan gaan. Buiten de oude stad heb je verschillende leuke wijken waar je ook veel vertier kunt vinden. Verder heb je hier mooie stranden dus ook voor een zon, zee, strand vakantie is Cartagena ideaal. Een stad vol mogelijkheden!

Lees meer »