4 x bijzonder uit eten in Londen

Gepubliceerd op 29 april 2020 om 20:00

Londen heeft een gigantisch aanbod van leuke, gezellige restaurants. Ben je op zoek naar iets speciaals? Of wil je een keer dineren of een bijzondere locatie? Ook dan kun je in Londen zeker vinden wat je zoekt! Hieronder 4 leuke aanraders voor restaurants die nét even anders zijn:

  • Coppa Club - In dit restaurant kun je dineren in een doorzichtige koepel (igloo) welke aan de Thames gelegen is. Met uitzicht op de Tower Bridge kun je hier genieten van lekker eten op een top locatie. 
  • Restaurant 14 Hills - Dit restaurant vind je op de 14e verdieping van 120 Fenchurch Street. De inrichting van dit restaurant is met recht bijzonder te noemen. De tafels en bar zijn omgeven door planten en bomen wat het restaurant een geweldige sfeer geeft. Naast een mooi menu vol lekker eten geeft de ligging op de 14e verdieping je ook nog eens een mooi uitzicht over de stad. 

Cereal Killer Café - Londen

  • Cereal Killer Café - Niet echt culinair maar zeker bijzonder is dit cafeetje waar je kunt kiezen uit een uitgebreid menu van cornflakes. Het café wat ingericht is in een echte 90's sfeer heeft een leuke menukaart waarbij je alles rondom cornflakes kunt bestellen. Een cornflake milkshake? Of misschien een cornflake proeverij, waarbij de 8 verschillende soorten kunt kiezen en uitproberen? Kies een van de Killer Cereals die al voor je gemixt zijn óf maak je eigen mix. Bij het Cereal Killer Café kan het allemaal. 
  • Londen in the Sky - Eten op grote hoogte kan bij Londen in the Sky. Hier geniet je van een heerlijk ontbijt, lunch of diner op meer dan 30 meter hoogte. Voordat je de lucht in gaat wordt je goed vastgezet in je stoeltje om vervolgens te genieten van deze bijzondere ervaring! Liever geen hele maaltijd? Je kunt hier ook een sunday session boeken waar je onder het genot van een drankje kunt genieten van live muziek of een dj. Ook bieden ze afternoon tea's aan of kan je kiezen voor een cocktail arrangement. Een super leuke manier om meer van Londen te zien en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring op te doen!

Heb je vragen over deze bestemming? Stel ze gerust!

Laat hieronder een reactie achter en we gaan ons best doen ze zo goed mogelijk te beantwoorden :-)


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.