Tips voor overnachten in Londen

Gepubliceerd op 3 april 2020 om 13:00

Londen is een grote stad, onderverdeeld in verschillende boroughs die samen de City of Londen vormen. Daarbuiten heb je ook nog omliggende boroughs die Outer Londen vormen. Voor je citytrip naar Londen is een verblijf in het centrum van de stad het meest ideaal, omdat je dan dicht bij de bekende bezienswaardigheden zit en minder tijd kwijt bent om van A naar B te komen. Maar waar kun je het beste verblijven? Hieronder een aantal aanraders voor je overnachting in Londen:

Tips voor een accommodatie in Londen:

  •  The Phoenix hotel in Londen is een mooi, schoon hotel met een centrale ligging in de wijk Bayswater. Op 300 meter heb je een metrostation waardoor je gemakkelijk en snel in andere delen van de stad kan komen. Vanuit het hotel is ook al veel te zien en te doen op loopafstand! Zo heb je Hyde Park op korte afstand en is ook Kensington Palace dichtbij. De kamers in The Phoenix hotel zijn ruim en netjes ingericht, ook heb je een eigen badkamer met toilet op de kamer, ook hebben ze hier familiekamers! Het hotel heeft een barretje waar je 's avonds wat kunt drinken en een ontbijtruimte. Buiten het hotel vind je ook volop restaurants, bars, supermarkten en winkeltjes.

 

  • The White Hart Hotel - Dit hotel ligt iets buiten de stad in Kingston upon Thames. Misschien niet de beste keuze als je alleen het centrum van Londen wilt bezoeken, maar wel ideaal als je Londen wilt combineren met bezienswaardigheden buiten de stad zoals Hampton Court, de Harry Potter Studio Tour of de Royal Botanic Gardens.  Wat een ander voordeel is aan een hotel net buiten het centrum van Londen is dat je deze makkelijker per auto kan bereiken. Voor een autoreis naar Engeland is een stop in Londen vaak een hekel punt aangezien rijden en parkeren in de stad lastig kan zijn. Bij The White Hart Hotel heb je gratis parking en kun je vanuit het hotel makkelijk met openbaar vervoer het centrum van Londen bezoeken. Het hotel beschikt over nette kamers en heeft een gezellige restaurant waar goede maaltijden worden geserveerd. Het restaurant en de bar worden ook voor mensen van buitenaf goed bezocht waardoor het hier met regelmaat (gezellig) druk kan zijn. Het hotel bevindt zich op loopafstand van Kinston upon Thames, een gezellige centrum met een ruim aanbod aan winkels, restaurants en bars. 

 

  • Het Royal National hotel - Een goede keuze als je niet op zoek bent naar teveel luxe. Het Royal National is een eenvoudig hotel in het centrum van Londen. Dit hotel is prima als uitgangspunt voor het ontdekken van de stad, ligt midden in het centrum (in de wijk Bloomsbury en op korte afstand van de metro. De kamers zijn eenvoudig maar netjes en je hebt hier gratis WiFi. Je kunt in dit hotel gebruik maken van het ontbijt maar dit stelt niet veel voor waardoor je beter lekker buiten de deur een ontbijtje kunt halen.  

 

Heb je vragen over deze bestemming? Stel ze gerust!

Laat hieronder een reactie achter en we gaan ons best doen ze zo goed mogelijk te beantwoorden :-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.