5 leuke bezienswaardigheden in Brighton - Engeland

Brighton is een gezellige badplaats in het zuiden van Engeland. Tijdens je bezoek aan Brighton hoef je je zeker niet te vervelen, er is hier ontzettend veel te zien en te doen! Wandel over de pier van Brighton, bekijk Brighton vanuit de lucht in de British Airways i360 of geniet van een heerlijke fish en chips terwijl je over de boulevard wandelt. Dit en nog veel meer vind je in het levendige Brighton! Benieuwd naar leuke aanraders voor je toekomstige bezoek? Lees dan hieronder verder:

Lees meer »

Alnwick Castle - In de voetsporen van Harry Potter

Alnwick Castle is een kasteel in het gelijknamige plaatsje Alnwick in Northumberland, Engeland. Het is het een na grootste, nog bewoonde kasteel van Engeland. Het kasteel heeft een rijke historie en is zowel van buiten als van binnen te bezichtigen. Daarnaast is Alnwick Castle een populaire film locatie en onder andere bekend als 'Zweinstein' uit de Harry Potter films. Iets wat een bezoek aan dit kasteel extra speciaal maakt! 

Lees meer »

5x aanraders voor Zuid-Engeland

Het zuiden van Engeland is een top bestemming. Deels omdat je er vanuit Nederland binnen no-time bent en voornamelijk omdat het een geweldig mooie omgeving heeft. De kustlijn langs de zuidkust loopt van de witte kliffen in Dover naar Land's End in Cornwall, is ontzettend divers en biedt oneindig veel mogelijkheden!

Lees meer »

3 kastelen in Zuid-Engeland die je zeker moet bezoeken!

Er zijn ontelbaar veel kastelen in Engeland te vinden! De een nog mooier dan de ander en allemaal met een rijke geschiedenis. Tijdens mijn reizen door Zuid-Engeland staat er ook altijd wel een bezoek aan een kasteel op de agenda. De bijzondere verhalen die je te horen krijgt maken de omgeving waarin je rondloopt nog specialer. De mooie gebouwen en vaak prachtig aangelegde tuinen maken een kasteelbezoek tijdens je reis naar Engelnd echt een aanrader! Benieuwd welke kastelen in Zuid-Engeland op jouw lijstje moeten komen te staan? Lees dan hieronder verder:

Lees meer »

4 x bijzonder uit eten in Londen

Londen heeft een gigantisch aanbod van leuke, gezellige restaurants. Ben je op zoek naar iets speciaals? Of wil je een keer dineren of een bijzondere locatie? Ook dan kun je in Londen zeker vinden wat je zoekt! Hieronder 4 leuke aanraders voor restaurants die nét even anders zijn:

Lees meer »

Tips voor overnachten in Londen

Londen is een grote stad, onderverdeeld in verschillende boroughs die samen de City of Londen vormen. Daarbuiten heb je ook nog omliggende boroughs die Outer Londen vormen. Voor je citytrip naar Londen is een verblijf in het centrum van de stad het meest ideaal, omdat je dan dicht bij de bekende bezienswaardigheden zit en minder tijd kwijt bent om van A naar B te komen. Maar waar kun je het beste verblijven? Hieronder een aantal aanraders voor je overnachting in Londen:

Lees meer »

Leuke tips voor je verblijf in Londen

Londen, een levendige stad vol mooie bezienswaardigheden, hippe wijken, gezellige pubs en restaurants. Door haar diversiteit is Londen een top bestemming voor een citytrip. Er is hier altijd wel iets te beleven! 

Lees meer »