Struinen door Landerij de Park - Elst GLD

Gepubliceerd op 7 augustus 2021 om 14:29

Op zoek naar een leuk uitje in de omgeving van Arnhem/Nijmegen? Bezoek dan een Landerij de Park in Elst (Gelderland). Deze plek is opgezet om in contact te komen met de natuur. Zo is er een waterrad, een natuurspeelplaats en kun je op ontdekking op het struinpad. Er is een kinderboerderij, een mooi labyrint en zelfs een bijenstal waar maar liefst 7 bijenvolken worden gehouden. Kortom, meer dan genoeg te ontdekken bij Landerij de Park.

Landerij de Park is geeft kinderen de gelegenheid te spelen op wel vijf hectare aan groen waarop dus ontzettend veel te doen valt. Het park is ruim opgezet waardoor je op verschillende plekken wat leuks te vinden hebt. 

Suis door de lucht op de kabelbaan op klim en klauter over de klimtoestellen in de natuurspeeltuin.

Ook is er een bouwplaats met pallets waar je je helemaal kunt uitleven. Een ontzettend leuke plek met veel vermaak!

Voor een hapje of een drankje kun je terecht bij DROOM! De Landerij. Je hebt hier de gelegenheid even te zitten en uit te rusten van alle vertier. Voor de kinderen zijn er ook lekkere snacks en ijsjes te verkrijgen. 

Op loopafstand van Landerij de Park is op dit moment ook een erg mooi kunstproject te bezoeken. The Colorfield Performance. Hier kun je deze hele zomer van 2021 prachtige kunstwerken bekijken in de open lucht. Maar liefst 500 verschillende kunstenaars uit binnen- en buitenland hebben hier mooie werken tentoongesteld in dit unieke landartproject. Met een beetje mazzel zie je sommige kunstenaars in actie, nog druk aan het werk om hun doek te beschilderen. Meer weten: www.thecolorfieldperformance.nl 

Heb je vragen over deze bestemming? Stel ze gerust!

⬇️Laat hieronder een reactie achter⬇️


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.