Borrelen bij BLOU Rooftopbar Arnhem

Gepubliceerd op 13 oktober 2020 om 23:14

Borrelen met een fantastisch uitzicht over de binnenstad van Arnhem doe je bij Rooftopbar BLOU! Het gezellige terras is dé plek om te genieten van een lekkere cocktail of een heerlijke maaltijd. De relaxte muziek en goede service maken een bezoek aan BLOU zeker de moeite waard!

De Roofdrop

Wat je hier ook vindt is de ultieme toilet ervaring! Bij BLOU hebben ze een toilet op een hoogte van maar liefst 18 meter. Bekroond als 'mooiste toilet van Nederland' moet je hier zeker een kijkje nemen. De “ultimate experience” die je door middel van een druk op de knop start is een gave show van spectaculaire lichteffecten, en dat allemaal op een toilet :-)

Rooftopbar BLOU is gelegen op het dak van hotel Haarhuis. BLOU is geopend van eind maart tot en met begin oktober. Reserveren is zeker geadviseerd aangezien het geen enorm grote locatie is (wat het juist erg gezellig maakt!), zodat je zeker bent van een plekje. Check ook eens de speciale events die hier georganiseerd worden zoals Yoga on the roof óf Friday Vibes! Kortom, echt een aanrader! 

Heb je vragen over deze bestemming? Stel ze gerust!

⬇️Laat hieronder een reactie achter⬇️


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.