We reizen graag, veel en ver. Maar dichtbij huis is ook ontzettend veel te zien en te doen! Deze blogs gaan over Nederland. Plaatsen en bezienswaardigheden dichtbij huis die je zeker eens moet bezoeken! Leuke tips voor een dagje uit maar ook leuke aanraders voor meerdaagse tripjes binnen Nederland. Je leest het hier!

Texel - Slapen in de duinen en actie op het water!

Meer dan 10 jaar geleden waren we voor het laatst op Texel. Hoog tijd om dit mooie eiland dus weer eens te bezoeken. Ons verblijf voor deze midweek weg ligt in de duinen bij De Koog. Gelukkig werkt het weer goed mee en hebben we prachtig weer. Benieuwd naar leuke tips en aanraders voor jouw reis naar Texel, lees hieronder dan verder:

Lees meer »

Struinen door Landerij de Park - Elst GLD

Op zoek naar een leuk uitje in de omgeving van Arnhem/Nijmegen? Bezoek dan een Landerij de Park in Elst (Gelderland). Deze plek is opgezet om in contact te komen met de natuur. Zo is er een waterrad, een natuurspeelplaats en kun je op ontdekking op het struinpad. Er is een kinderboerderij, een mooi labyrint en zelfs een bijenstal waar maar liefst 7 bijenvolken worden gehouden. Kortom, meer dan genoeg te ontdekken bij Landerij de Park.

Lees meer »

Dagje uit - De Spelerij in Dieren

Een leuke aanrader voor een dagje weg met kinderen is een bezoek aan De Spelerij in Dieren! Deze plek is ideaal voor kinderen die houden van een dag vol vertier en plezier. Naast een grote speeltuin kun je hier ook je creativiteit de vrije loop laten door je eigen kunstwerken te maken in de Uitvinderij! En voor een lekkere snack tussendoor kun je je eigen broodjes bakken of zelf popcorn maken. Een echt DOE-dag dus! 

Lees meer »

Een midweek vol vertier in Duinrell

Afgelopen meivakantie stond een midweek Duinrell gepland. Een verblijf van 5 dagen in een gesloten pretpark is dat niet saai zou je denken? Ik kan je vertellen dat we ons prima hebben vermaakt! Inmiddels mag er alweer een beetje meer maar onze dagen waren goed gevuld. Benieuwd wat er te beleven is op en rondom het park? Lees dan hieronder verder ⤵️⤵️

Lees meer »

Overnachten in Zeeland - Recreatiecentrum de Vogel

Meivakantie in Nederland... Waar zullen we deze keer naartoe gaan? Na veel zoeken zijn we uitgekomen op een verblijf bij Recreatiecentrum de Vogel in Hengstdijk. We waren op zoek naar een locatie die geschikt zou zijn voor onze 11 jarige zoon én waar, ondanks de maatregelen, voldoende te zien en te doen is. Dat is gelukt! Recreatiecentrum de Vogel is een echte aanrader! 

Lees meer »

Wandelen bij Landgoed Duno & Kasteel Doorwerth

Op zoek naar een mooie wandeling in de omgeving van Arnhem? Neem dan eens een kijkje op Landgoed Duno. Deze mooie groene omgeving is de ideale plek voor een heerlijke tocht door de natuur. Wandel langs mooie paden, watertjes en geniet van het mooie uitzicht wat je hier hebt over Rijn en de uiterwaarden!

Lees meer »

Borrelen bij BLOU Rooftopbar Arnhem

Borrelen met een fantastisch uitzicht over de binnenstad van Arnhem doe je bij Rooftopbar BLOU! Het gezellige terras is dé plek om te genieten van een lekkere cocktail of een heerlijke maaltijd. De relaxte muziek en goede service maken een bezoek aan BLOU zeker de moeite waard!

Lees meer »

Uitwaaien bij Strandpark De Zeeuwse Kust

Op zoek naar een leuke plek in eigen land om je vakantie door te brengen? Doordat we momenteel allemaal ons vertier wat dichter bij huis zoeken, zijn wij op pad gegaan en uitgekomen in Zeeland! Wij hebben hier ervaren dat je echt niet ver hoeft te reizen voor een vakantie waar alles op en aan zit. Strandpark De Zeeuwse Kust, op steenworp afstand van een mooi strand is een echte aanrader! 

Lees meer »

Ontdek de natuur rondom Arnhem - Landgoed Mariëndaal

Woon je in de buurt van Arnhem en ben je op zoek naar een mooi wandelgebied? Bezoek dan eens Landgoed Mariëndaal. Je vindt dit gebied tussen Arnhem en Oosterbeek en dit is echt een heerlijke locatie voor een wandel- of fietstocht. Vergeet hier zeker niet de Groene Bedstee te bezoeken, deze tunnelvormige beukenhaag is echt een aanrader om zelf te gaan bekijken! 

Lees meer »

5x dagje uit in Arnhem

Op vakantie dichtbij huis? Ga dan eens een dagje op ontdekking in en rondom Arnhem! Er is in Arnhem ontzettend veel te doen en te beleven. Benieuwd naar een aantal leuke aanraders? Lees dan hieronder verder voor 5 leuke tips tijdens je dagje uit in Arnhem!

Lees meer »