Kom tot rust in Khao Lak - Thailand

Khao Lak ligt in het zuiden van Thailand, op ongeveer 1.5 uur rijden van de luchthaven Phuket. Het is een klein dorpje waar langs het strand veelal luxe hotels te vinden zijn. Ideaal als je echt tot rust wil komen.

Lees meer »

Tips voor overnachten op Phuket

Phuket is een van de bekendste eilanden van Thailand. Het is ook het grootste eiland van Thailand, heeft veel te bieden en is een mooi uitgangspunt om de omgeving te ontdekken. Phuket heeft naast het drukkere Patong ook veel badplaatsen die rustig gelegen zijn. Je kunt dus zelf kijken wat het beste past bij je wensen. Vervoer op het eiland is gemakkelijk te regelen en is goedkoop, het is hierdoor makkelijk om vanuit je accommodatie andere delen van het eiland te bezoeken. 

Lees meer »

Leuke tips voor je verblijf op Phuket

Ben je zelf nog nooit eerder in Phuket geweest? Dan adviseer ik zeker om niet af te gaan op verhalen van anderen maar zélf het eiland te gaan ontdekken. Wellicht is het drukke Patong niet ieders smaak en ja, het eiland is toeristisch maar Phuket is een eiland wat VEEL te bieden heeft. De vele stranden, mooie culturele bezienswaardigheden, Phang Nga Bay en praktische ligging ten opzichte van de Phi Phi eilanden, de Similian eilanden en bijvoorbeeld Khao Sok National Park maakt Phuket een topbestemming voor een reis naar Thailand. 

Lees meer »