Tips voor overnachten in Railay

Waar kun je nou het beste terecht voor je overnachting in op Railay? Dit is natuurlijk afhankelijk van je wensen en budget! Je vindt in deze badplaats verschillende mogelijkheden voor een relaxt verblijf. Van eenvoudig en voordelig overnachten tot luxe resorts.

Lees meer »

3x overnachten in Ao Nang

Waar kun je nou het beste terecht voor je overnachting in Ao Nang? Dit is natuurlijk afhankelijk van je wensen en budget! Je vindt in deze badplaats in ieder geval meer dan voldoende mogelijkheden voor een relaxt verblijf. Van eenvoudig en voordelig tot luxe resorts.

Lees meer »

Leuke tips voor je verblijf in Ao Nang

Ao Nang is een badplaats in de provincie Krabi en ligt dichtbij de stad Krabi. Ao Nang is een gezellige badplaats aan de Andaman zee. Deze regio staat bekend om haar prachtige rotsformaties die uit de zee oprijzen. Verder is Ao Nang en haar omgeving heel groen en is er ontzettend veel te doen. Benieuwd wat er in Ao Nang allemaal te doen is? En wat zijn nou echt de aanraders? Lees hieronder verder voor leuke tips voor je verblijf in Ao Nang:

Lees meer »

De vier stranden van Railay

Railay is een schiereiland in het zuiden van Thailand, in de provincie Krabi. Het schiereiland is alleen bereikbaar per boot en bestaat uit 4 stranden, elk met een eigen sfeer. Zo heb je Railay West, Railay East, Ton Sai en Ao Phra Nang. 

Lees meer »