Tips voor overnachten in Ayutthaya

Gepubliceerd op 11 april 2020 om 12:00

Ayutthaya is een echte aanrader als je van geschiedenis en cultuur houdt. Vroeger was Ayutthaya de hoofstad van Thailand, toen heette het nog Siam. De velen tempels en ruïnes die je hier vindt geven je een idee hoe het er vroeger uit moet hebben gezien. Maar waar kun je nou goed terecht voor een overnachting? En wat zijn aanraders voor je verblijf in Ayuthhaya? 

Tips voor overnachten in Ayutthaya:

 

  • iuDia hotel - Dit mooie boutiquehotel ligt in het oude centrum van Ayutthaya, aan de rivier. Met maar 8 kamers is het een kleinschalige accommodatie. Ondanks het kleinschalig is heeft de accommodatie wel een eigen zwembad. Vanuit het hotel wandel je zo naar het Ayutthaya Historical Park. In dit historisch park bevinden zich eeuwenoude tempels en paleizen. Ook heb je buiten het hotel meerdere restaurantjes en een supermarkt.

 

  • Baan Thai House - Een prachtig aangelegd resort met villa's/huisjes in Thaise stijl met uitzicht op de tuin of het meer. Er is een gezellig restaurant en ook heeft deze accommodatie een buitenzwembad en welness mogelijkheden. De accommodatie is gericht op ontspanning, rust en geheel in Thaise sfeer opgezet. Baan Thai House ligt op maar 100 meter van de drijvende markt van Ayutthaya en een paar minuten rijden van het Historisch Park Ayutthaya.

Heb je vragen over deze bestemming? Stel ze gerust!

Laat hieronder een reactie achter en we gaan ons best doen ze zo goed mogelijk te beantwoorden :-)


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.