Tips voor overnachten in Khao Sok

Gepubliceerd op 7 juni 2020 om 14:22

Khao Sok is een klein dorpje aan de rand van het Khao Sok National Park. Bij het dorpje zelf heb je een van de twee ingangen tot het nationale park. Wil je de lake tour doen? Dan vertrek je vanaf de pier bij het Cheow Lan Lake, dit is nog ongeveer 1 uur rijden vanaf het dorpje Khao Sok. 

 

Reis je vanaf Bangkok of vanuit een andere locatie in Thailand naar Khao Sok dan is een overnachting in het dorpje Khao Sok wel echt een aanrader. Het heeft een aantal leuke accomodaties waar je even goed kan bijkomen van je reis. Je kunt vanuit hier leuke excursies boeken en dagtips doen. Wil je de tweedaagse lake tour doen dan kun je vanuit hier uitgerust op pad om volop te genieten van je dagen op het meer. 

 

Benieuwd naar leuke aanraders voor een overnachting in Khao Sok? Lees dan hieronder verder:

Leuke tips voor overnachten in Khao Sok:

 

  • Montania Lifestyle hotel - Een mooi resort middenin de natuur. Je hebt hier verspreid over het resort Thaise Boutique chalets, ook is er een gebouwtje met een aantal hotelkamers. Het Montania Lifestyle hotel ligt op loopafstand van het dorpje Khao Sok. Als je even wilt bijkomen van de reis kan dat bij het zwembad. Waar je in Khao Sok rekening mee moet houden is dat er een aantal uren per dag geen stroom of beperkt stroom is aangezien de generator niet de gehele tijd aan staat.

 

  • Our Jungle Camp - Eco Resort - Bijzonder overnachten? Dat kan in Our Jungle Camp! Naast de bungalows en bamboohutten die ze hier aanbieden kun je hier ook overnachten in een van de boomhutten die hier staan. De boomhutten met 1 of 2 verdiepingen zijn van alle gemakken voorzien en geven je een prachtig uitzicht op de omliggende jungle of de rivier. Ze bieden vanuit het resort leuke excursies aan en het resort is, zoals de naam al doet vermoeden, eco friendly.

Heb je vragen over deze bestemming? Stel ze gerust!

Laat hieronder een reactie achter en we gaan ons best doen ze zo goed mogelijk te beantwoorden :-)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.