Leuke aanraders voor je verblijf in Essaouira

Essaouira is een gezellig Marrokaans kustplaatsje. Anders dan het drukke Marrakech kom je hier helemaal tot rust. De relaxte sfeer van dit vroegere hippiedorpje, de mooie medina met haar wirwar aan straatjes en de gezellige winkeljes en restaurants maken een bezoek aan Essaouira echt een aanrader. Benieuwd naar de bezienswaardigheden in dit gezellige visserdorp? Lees dan hieronder verder:

Lees meer »

Leuke tips voor je verblijf in Marrakech

Marrakech is een van de koningssteden van Marokko.  Struin over het levendige Djemaa el Fna plein of ga lekker shoppen in een van de gezellige souks. Geniet van de gezellige kraampjes met mooie Oosterse kleden, geurige kruiden en leuke souvenirs. Naast het oude centrum heeft Marrakech ook leuke moderne wijken waar je hippe bars en restaurants kan vinden of kunt genieten van leuke designer winkeltjes. Benieuwd wat je echt niet mag missen tijdens je bezoek aan Marrakech? Lees dan hieronder verder:

Lees meer »

Tips voor overnachten in Marrakech

Marrakech is een van de koningssteden van Marokko.  Struin over het levendige Djemaa el Fna plein of ga lekker shoppen in een van de gezellige souks. Geniet van de gezellige kraampjes met mooie Oosterse kleden, geurige kruiden en leuke souvenirs. Naast het oude centrum heeft Marrakech ook leuke moderne wijken waar je hippe bars en restaurants kan vinden of kunt genieten van leuke designer winkeltjes. Maar waar kun je nu het beste overnachting als je naar Marrakech gaat? Lees hieronder verder voor wat leuke aanraders:

Lees meer »

El Gouna - Leuke tips voor overnachten in El Gouna.

El Gouna is een mooie, schone badplaats net boven Hurghada. Je hebt hier de keuze uit velen verschillende overnachtingsmogelijkheden zoals mooie hotels en resorts, appartementen of luxe villa's. In het centrum van El Gouna verplaatst je jezelf makkelijk door gebruik te maken van de aanwezige tuk tuks, taxi's of gewoon te voet. Benieuwd welke accommodaties leuke aanraders zijn voor je verblijf in El Gouna? Lees dan hieronder verder:

Lees meer »

El Gouna - Leuke tips voor je verblijf in het Venetië van Egypte?

El Gouna in Egypte is een heerlijke zon- zee-, en strandbestemming aan de Rode Zee. Deze luxe badplaats is in 1989 aangelegd en bestaat uit verschillende eilanden welke door bruggen met elkaar verbonden zijn. De opzet heeft El Gouna de bijnaam het Venetië van Egypte gegeven. Inmiddels is El Gouna ontwikkeld tot een gebied vol mooie accommodaties, een oud en een nieuw centrum waar je winkeltjes, barretjes en restaurants kunt vinden én een mooi aanbod aan verschillende (water)sporten, een 18 holes golfbaan en een jachthaven waar de mooiste jachten liggen.

Lees meer »

Hurghada - Leuke tips voor overnachten in Hurghada.

Hurghada is een geliefde badplaats met een ruime selectie aan accommodaties. Het grootste deel van de accommodaties die hier worden aangeboden zijn hotels en resorts op basis van all inclusive maar uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden voor een verblijf zonder all inclusive. Dus zoek je een weekje ontspanning en welness? Of een mooi groot aquapark bij je accommodatie? In Hurghada vindt je voor ieders wensen wel een passend verblijf.

Lees meer »

Hurghada - Leuke tips voor je verblijf in Hurghada!

Hurghada is een badplaats aan de rode zee. Voor velen een ideale bestemming om even lekker te genieten van zon. zee en strand. Naast het strand is Hurghada ook erg geliefd voor liefhebbers van snorkelen en duiken vanwege de mooie onderwaterwereld hier. Wil je wat zien van de Egyptische cultuur dan kun je vanuit Hurghada onder andere naar Luxor! 

Lees meer »